Zwanger & fit

Zwanger & fit

Hallo lieve mama (to be),

Gefeliciteerd, je bent zwanger!

Wil jij tijdens deze mooie periode in je leven fit en gezond blijven? Dan is Zwanger & Fit bij Houben Fysiotherapie & Personal Training iets voor jou! Zwanger & Fit wordt aangeboden in groepsverband (max. 5 mama’s), maar het is ook mogelijk om één op één deel te nemen, waarbij er nog meer persoonlijke aandacht is en er nog gerichter getraind kan worden. Of je je nu goed wilt voorbereiden op je bevalling, je op een verantwoorde en veilige manier wilt trainen tijdens de zwangerschap of na je bevalling weer terug in shape wilt komen, ik ga samen met jou aan de slag.

Eerst zal ik mezelf even voorstellen: Ik ben Mariëlle, 30 jaar oud en mama van Mara. Daarnaast ben ik personal trainer en heb ik de opleiding pre- & postnataaltrainer van Sterkher afgerond. Heb ik een voorbeeldige zwangerschap gehad? Nee, zeker niet, maar ik heb altijd gedaan wat voor mij fijn werkte en uit mijn ervaring en opleiding weet ik dat bewegen en fit blijven een hele belangrijke factor is. Je kunt bij mij dus rekenen op een betrokken en persoonlijke aanpak. Bovendien is overleg met de verloskundige of (bekken)fysiotherapeut altijd mogelijk.

De opbouw van mijn trainingen is vaak van dezelfde aard. We starten met mobiliteits- en ademhalingsoefeningen. Vervolgens werken we aan kracht, conditie en core, middels oefeningen die uiteraard geschikt zijn voor de fase van jouw zwangerschap. We eindigen de sessie met zwangerschapsyoga-gerelateerde oefeningen, waarbij de ademhaling wederom centraal staat, maar waarbij je ook de connectie met je kindje gaat maken. Deze opbouw draagt bij aan een prettige bevalling, je stabiliteit en straks ook aan je post partum herstel.

Ben jij inmiddels geïnteresseerd en enthousiast geworden, of heb je vragen / twijfels?

Neem contact met mij op via onderstaande gegevens en dan plan ik graag een gratis intake met je in.

Mariëlle van Drongelen-Elshout
ln.gniniartlanosrepnebuoh@elleiram
Houben Fysiotherapie & Personal Training

Recente artikelen

CONTACT

Stel je vragen aan Houben Fysiotherapie

Heb je vragen over onze dienstverlening of wil je een keer langskomen? Vul dan het
onderstaande formulier in en we zullen snel contact met je opnemen.