Vanaf nu bij ons verkrijgbaar: voedingssupplementen van VitOrtho en NOW

Vanaf nu bij ons verkrijgbaar: voedingssupplementen van VitOrtho en NOW

De grootste rijkdom is je gezondheid

Een goede gezondheid vormt de basis van een gelukkig leven. Soms kun je voor het behoud van die gezondheid echter wel wat ondersteuning gebruiken. Daarbij is het belangrijk om natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen te gebruiken die zeer goed opneembaar zijn.

Het merk VitOrtho

VitOrtho is een betrouwbaar, innovatief (therapeuten)merk van Nederlandse bodem en biedt geavanceerde, kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij het samenstellen van producten wordt altijd gekozen voor de best mogelijke ingrediënten, waarbij het gebruik van optimaal opneembare verbindingen centraal staat. VitOrtho streeft ernaar een bijdrage te leveren aan een optimale gezondheid en vitaliteit voor iedereen.

Biologisch actieve stoffen

In een ideale wereld is ons lichaam in staat ‘niet actieve’ stoffen om te zetten in ‘actieve’ stoffen. Er zijn echter situaties denkbaar waarbij deze omzetting niet of niet optimaal verloopt, bijvoorbeeld bij absorptieproblemen, gebrek aan cofactoren of diverse (erfelijke) stofwisselingsziekten. Door dan de bioactieve vormen te suppleren krijgt het lichaam als het ware hapklare nutriënten voorgeschoteld die direct hun gunstige eigenschappen kunnen ontplooien.

Goed opneembare verbindingen

De producten van VitOrtho worden zeer kritisch samengesteld. Eén van hun speerpunten is dat er altijd voor de best opneembare verbindingen wordt gekozen.

Clean label

In de VitOrtho-producten worden zo min mogelijk hulpstoffen gebruikt. Er wordt uitsluitend voor grond- en hulpstoffen gekozen die het lichaam goed kan verdragen en die dus niet belastend zijn.

Eerlijke etikettering

Alle ingrediënten worden vermeld, inclusief inactieve bestanddelen en potentiële allergenen, evenals wetenschappelijk onderbouwde en toegestane claims, gezondheidsrisico’s, gedetailleerde omschrijvingen en een uiterste consumptiedatum.

GMO-vrij

GMO staat voor genetisch gemodificeerde organismen (in het Nederlands GGO). GMO voedingsmiddelen bevatten bestanddelen van gewassen die met behulp van genetische manipulatie zijn aangepast. Deze aanpassing is bedoeld om de gewassen beter bestand te maken tegen bepaalde ziekten of bestrijdingsmiddelen, of om bijvoorbeeld extra voedingsstoffen te bevatten. Dergelijke aangepaste organismen komen normaal gesproken niet in de natuur voor. NOW heeft als topprioriteit om 100% GMO-vrije producten te produceren. Op dit moment is dat meer dan 90%. NOW hanteert een non-GMO waarborgprocedure om vast te stellen of een product al dan niet GMO-vrij is. Deze waarborgprocedure is gebaseerd op strenge NOW-kwaliteitseisen en bestaat uit een combinatie van zorgvuldige documentatie en testresultaten. Voor de producten van het VitOrtho-merk geldt dat 100% non-GMO is. Non-GMO project is een onafhankelijke organisatie. Zij draagt zorg voor de verificatie van audits en gedocumenteerd bewijs van elk product.

Flacons

Het merendeel van de VitOrtho en de NOW producten zijn verpakt in PET verpakkingen. PET (polyethyleentereftalaat) is sterk, licht, recyclebaar en duurzaam. De flacons beschermen de inhoud tegen zuurstof, vocht, UV stalen, stof, bacteriën en zorgen voor een lange houdbaarheid van de producten en voorkomen oxidatie. Verpakkingen van PET plastic zijn veilig voor contact met voeding (foodgrade). Uiteraard zijn alle VitOrtho verpakkingen BPA vrij (bisfenol A). BPA is een chemische stof die schadelijk is voor de vruchtbaarheid en effect kan hebben op de hormoonhuishouding.

Vanaf nu zijn de voedingssupplementen van VitOrtho en NOW bij ons verkrijgbaar.

Recente artikelen

CONTACT

Stel je vragen aan Houben Fysiotherapie

Heb je vragen over onze dienstverlening of wil je een keer langskomen? Vul dan het
onderstaande formulier in en we zullen snel contact met je opnemen.