Hebben wij beste Aloë Vera drank op de markt?

Hebben wij beste Aloë Vera drank op de markt?

Aloë Vera drankis een natuurlijke drank die gewonnen wordt uit Aloë Vera planten. De plant lijkt misschien nog het meest op een cactus en valt net als de cactus onder de categorie vetplanten. De Aloë Vera plant komt van nature voor in het Caribisch gebied en Afrika en bestaat voor 99% uit water en voor 1% uit een schat aan voedingsmiddelen. En het zijn nou juist die voedingsmiddelen die zo gezond zijn!

Door het toepassen van een koude persing en het sap een klein beetje te verrijken, is de plant drinkbaar. En, je raadt het al, dit drankje heeft een uiterst positieve werking op je gezondheid.

Gezondheidsvoordelen van Aloë Vera drank

Aloë Vera zit boordevol vitaminen en mineralen. Het is ongelooflijk goed voor je spijsvertering en stimuleert je stofwisseling. Aloë Vera zorgt ervoor dat voedingsstoffen sneller kunnen worden opgenomen. Ook zorgt Aloë Vera voor een betere balans tussen bacteriën en gisten in met name de darmflora. Hierdoor heeft het ook een reinigende werking op het darmsysteem.

Aloë Vera staat daarnaast bekend om het positieve effect op de huid. Aloë Vera zorgt voor een betere aanmaak van collageen en elastine. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat de huid beter herstelt. 

Aloë Vera verhoogt je weerstand en bevat onder andere natrium, calcium, ijzer, magnesium, mangaan, koper, zink en chroom. Ook bevat het vitamine C en diverse soorten vitamine B (waaronder vitamine B12). Door deze stoffen heeft Aloë Vera ook een ontstekingsremmend effect.

Aloë Vera draagt dus bij aan:

  • een betere spijsvertering
  • een snellere stofwisseling 
  • een betere weerstand 
  • een gezondere huid
  • het herstellen en verminderen van ontstekingen.

Kort samengevat geeft deze drank de ultieme ondersteuning en de perfecte boost voor uw immuunsysteem en interne reiniging.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Bij gebruik van de deze drank is het van belang dat u zich aan de voorgeschreven hoeveelheid houdt (voor volwassenen 30 ml per dag). Een teveel aan Aloë Vera drank kan een laxerende werking hebben.

Aloë Vera drank bestellen?

De Aloë Vera drank is rechtstreeks te bestellen hier in onze webshop.

Recente artikelen

CONTACT

Stel je vragen aan Houben Fysiotherapie

Heb je vragen over onze dienstverlening of wil je een keer langskomen? Vul dan het
onderstaande formulier in en we zullen snel contact met je opnemen.