Begin het sportseizoen fitter dan ooit tevoren!

Krachttraining specifiek voor jou en jouw sport, gericht op prestatieverbetering en blessurepreventie.

Waarom meedoen aan onze off season training?

Je kent het misschien wel: Lekker niks doen in de vakantieperiode en dan komt die gevreesde voorbereiding er weer aan… De sprong van 0 naar 100 zorgt ieder jaar weer voor pijntjes, blessures, spierpijn en vermoeidheid. Maar niet dit jaar. Dit jaar ben jij diegene die voorop loopt en fluitend door de voorbereiding gaat. Fit en zonder pijntjes. Want door het off season programma van Houben Fysiotherapie en Personal Training ben jij goed voorbereid op wat er komen gaat. Zo heb je een streepje voor op je teamgenoten én je tegenstander. Want zeg zou zelf: sporten is het leukste als je onbezorgd mee kan doen.

Ons programma wordt afgestemd op jouw lichaam, de sport die je doet en de doelen die je hebt.

Met je hele team of vereniging deelnemen aan de off season training?

Voordelen van off season training

Meer kracht en
conditie

Meer sprongkracht

Blessurepreventie

Meer explosiviteit

Verbeterde fysieke sportprestatie

Ontmoet de trainer

Jessie Boumans, de specialist op het gebied van sport en bewegen!

Houben fysiotherapie en personal training beschikt over een team deskundige trainers met de nodige ervaring met training geven in de sportsector.

Jessie heeft altijd veel gesport en vanaf haar twaalfde heeft ze op hoog niveau gehandbald. Ze kwam in aanraking met verschillende trainers en trainingsvormen, met krachttraining, sportvoeding en hersteltechnieken. Van daaruit is haar interesse in een gezonde leefstijl en optimale training gegroeid. Ze is dan ook sport- en bewegingswetenschappen gaan studeren aan de KU Leuven. Nu ze zelf niet meer op hoog niveau sport vindt ze het leuk om haar praktijk- en theoretische kennis over te dragen op andere sporters. Of het nu gaat om talentvolle jeugd of de fanatieke amateursporter: samen met haar team helpt ze graag iedereen die interesse heeft om een stapje beter te worden. En het mooie is: met kleine aanpassingen kom je vaak al een heel eind!

Inhoud van het programma

Individuele off season training:

De gehele schoolvakantie periode organiseren wij de off season trainingen. In kleine groepjes van maximaal vijf sporters wordt er getraind onder begeleiding van een deskundige trainer. Het programma wordt afgestemd op jouw sport en jouw doelen, zodat we zoveel mogelijk resultaat uit de training halen.

Het off season programma is toegankelijk voor alle niveaus en alle leeftijden (vanaf 12 jaar).

Team off season training:

Met je hele team deelnemen aan onze off season training? Wij komen graag op locatie de off season trainingen verzorgen. Er kunnen maximaal twintig sporters meedoen per training. Ook deze trainingen worden toegespitst op jouw specifieke sport en het niveau van de groep. Er kan gekozen worden voor één of twee trainingen per week en voor een blok van 4, 6 of 8 weken.

Testimonials

Wat onze cliënten vinden!

Onze missie is klanttevredenheid. Hier rechts zie je wat onze klanten vinden van onze dienstverlening!

Maarten

Schinveld

Fijne fysiotherapie 👍🏻

Timo

Broeksittarderweg

Goed en vriendelijk personeel leggen dingen goed uit en kijken met je mee naar oplossingen om beter en funcioneler te kunnen trainen

CONTACT

Ervaar onze off season training al vanaf €50 voor 5 lessen

We starten op 8 juli en eindigen op 18 augustus

De trainingen vinden plaats op de performance zolder op de Broeksittarderweg 154, Sittard

Dinsdagen 8.30-9.30u en vrijdagen 10.00-11.00u en 19.00-20.00u