Ervaar intermittent living!

Daag jezelf zowel fysiek als mentaal uit om meer energie, betere besluitvaardigheid en weerbaarheid te ervaren.

Zet een stap in de wereld van intermittent living!

Laag in je energie? Moeite met beslissingen nemen? Niet optimaal in je vel zitten? Het zijn allemaal symptomen van het moderne leven. We ervaren steeds meer klachten en ondanks dat we langer leven zijn er steeds meer zieken en worden we vroeger in het leven ziek.

Door het toepassen van (oer)oude bekende (acute) stressoren, bescherm je jezelf tegen de uitdagingen van het moderne leven.

Het intermittent living concept van dr. Leo Pruimboom is gebaseerd op de wetenschap achter de werking van hormetische prikkels zoals kortdurende extreme koude, therapeutische hypercapnia (CO2-therapie), medicinale hypoxie (lage O2-therapie), sauna, intermittent fasting en intermittent drinking. Daarnaast worden combinaties van secundaire plantenstoffen gebruikt om de hormetische prikkels optimaler te laten werken.

Voordelen van Intermittent Movement

Ontdek de voordelen van Intermittend Living.

Versterkte
stressbestendigheid

Betere kracht en
conditie

Mogelijkheid tot
gewichtsverlies

Toegenomen
energie

Betere focus en
slaapkwaliteit

Ontmoet de trainer

Ceryl... de specialist op het 
gebied van intermittent living!

Altijd was ik al geïnteresseerd in gezondheid, sport en uitdagingen. Toch sukkelde ik in het verleden regelmatig met gezondheidsproblemen. Mijn gewicht schommelde, ik had last van energieproblemen, darmproblematieken, stress en uiteindelijk kreeg ik de diagnose: Colitis Ulcerosa, een darm-ontstekingsziekte. Via de orthomoleculaire geneeskunde en de klinische psycho neuro immunologie kreeg ik steeds meer kennis dat veel factoren samen je gezondheid bepalen. Ondanks de operaties die volgden voel ik me nu fit en vitaal. Door het toepassen van het Intermittent living concept heb ik mijzelf weer snel op de rit gekregen en is mijn lichaam in staat om goed te herstellen.

Ik wil zoveel mogelijk mensen de voordelen van Hormetische prikkels laten ervaren en dat zowel voor prestatie verbetering als voor de verbetering van je gezondheid er veel mogelijk is.

Inhoud van het programma

8 groepslessen waarin je ondergedompeld wordt in elementen van het Intermittent Living concept ontwikkeld door Leo Pruimboom en het intermittent exercise concept van Siebe Hanosset. Beweging staat centraal en elke week maak je kennis met nieuwe intermittent living tools. Naast de kennis en ervaring krijg je ook wekelijkse uitdagingen mee voor thuis om zo tot een blijvende gedragsverandering te komen. Elke les bevat een onderdeel theorie en een onderdeel beweging en praktijk.

*Dit traject is niet geschikt voor mensen met hartklachten, een zeer hoge bloeddruk, epilepsie of zwangere vrouwen!

Het traject start met theorie over voeding, hoe dit te gebruiken en vervolgens een gezamenlijke sportles.

Tijdens de 2e les komt er theorie over slaap aan bod. Tijdens de sportles introduceren we ook een eerste ademhalingsoefening.

In les 3 maken we kennis met de kou. Welke voordelen heeft de koude voor je en hoe pas je dit toe? Daarna een eerste keer een koude prikkel in de vorm van een koud bad

Deze les gaan we gebruiken om weer eens goed dorst te krijgen en te ervaren wat dit allemaal voor je kan doen. We starten met theorie over drinken, hoe vaak, hoeveel en wat doet dorst voor ons.

Tijdens les 5 staat warmte centraal i.c.m. beweging. We gaan ervaren hoe goed warmte prikkels voor ons kunnen zijn en hoe je dit op verschillende manieren kunt toepassen.

In les 6 word je uitgedaagd om onder druk toch te kunnen presteren. Kan jouw brein omgaan met fysieke en mentale stress?

De een na laatste les bevat weer het thema koude. Wat combineer je het beste met koude en hoe sterker gaan we dit inzetten?

De afsluitende les bevat een vorm van sport en spel waar verschillende elementen van het programma in terug komen.

Testimonials

Wat onze cliënten vinden!

Onze missie is klanttevredenheid. Hier rechts zie je wat onze klanten vinden van onze dienstverlening!

Maarten

Schinveld

Fijne fysiotherapie 👍🏻

Timo

Broeksittarderweg

Goed en vriendelijk personeel leggen dingen goed uit en kijken met je mee naar oplossingen om beter en funcioneler te kunnen trainen

AANMELDEN

Ervaar 8x, intermitterend living voor slechts €249

Gedurende 8 weken op donderdagavond van 19:00 tot 20:00 uur naar de topsportzaal op Broeksittarderweg 154.